01.03.2021 20:23

Яким був 2020 рік для довкілля: вже завтра буде представлений річний звіт голови Держекоінспекції

Завтра, 2 березня, голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований представить публічний звіт про роботу природоохоронного органу за 2020 рік. Захід розпочнеться о 10:00 в режимі відео-конференції в Zoom.

Голова ДЕІ розповість про виявлені порушення, які завдали найбільше шкоди довкіллю, озвучить основні цифри роботи інспекції та представить досягнення цифрової трансформації і реформування природоохоронного органу.

Також будуть представлені стратегічні цілі інспекції на 2021 рік - впровадження нових digital-інструментів та smart-технологій, цифровізованої моделі екоінспектора, автоматизації контролю за дотриманням екологічного законодавства тощо.

Источник

Свыше 13 миллиардов гривен: депутаты Харьковского облсовета приняли бюджет на 2018 год На Салтовке сгорело авто - ГСЧС Повторение самого крупного разгрома века на чемпионате мира по хоккею СБУ совместно с полицией задержали одного из участников бандитской группировки, промышлявшей грабежами на Харьковщине В Харьковской области продают декоммунизированный памятник