01.03.2021 20:23

Яким був 2020 рік для довкілля: вже завтра буде представлений річний звіт голови Держекоінспекції

Завтра, 2 березня, голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований представить публічний звіт про роботу природоохоронного органу за 2020 рік. Захід розпочнеться о 10:00 в режимі відео-конференції в Zoom.

Голова ДЕІ розповість про виявлені порушення, які завдали найбільше шкоди довкіллю, озвучить основні цифри роботи інспекції та представить досягнення цифрової трансформації і реформування природоохоронного органу.

Також будуть представлені стратегічні цілі інспекції на 2021 рік - впровадження нових digital-інструментів та smart-технологій, цифровізованої моделі екоінспектора, автоматизації контролю за дотриманням екологічного законодавства тощо.

Источник

Женщина приютила незнакомца, который ночью случайно вошел к ней в дом. Она думала, что это ее сын Армянский боксер по прозвищу "сумасшедший" добил соперника в 6-м раунде Порошенко подписал закон о реинтеграции Донбасса Саакашвили попросил политического убежища в Украине - адвокат В Германии полиция задержала парня с 35-сантиметровым питоном в штанах