01.03.2021 20:23

Яким був 2020 рік для довкілля: вже завтра буде представлений річний звіт голови Держекоінспекції

Завтра, 2 березня, голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований представить публічний звіт про роботу природоохоронного органу за 2020 рік. Захід розпочнеться о 10:00 в режимі відео-конференції в Zoom.

Голова ДЕІ розповість про виявлені порушення, які завдали найбільше шкоди довкіллю, озвучить основні цифри роботи інспекції та представить досягнення цифрової трансформації і реформування природоохоронного органу.

Також будуть представлені стратегічні цілі інспекції на 2021 рік - впровадження нових digital-інструментів та smart-технологій, цифровізованої моделі екоінспектора, автоматизації контролю за дотриманням екологічного законодавства тощо.

Источник

По факту ЧП на арсенале в Балаклее открыто уголовное дело Девич забил, но его "Вадуц" проиграл Зоомороженое и летний душ для животных. Как борятся с жарой в экопарке? Украина проиграла Австралии в матче Кубка Федерации Обновление оборудования и выпуск новой техники. Завод имени Малышева возобновит производство БТРов